fbpx
Skip to content

MASCHINE 2.0

11 MAART 2017 | 23:00 – 04:00 | KETELHUIS EINDHOVEN

MASCHINE is terug! En hoe! Voor onze volgende editie verhuizen we naar het industriële Ketelhuis met een line up om je vingers bij af te likken.

LINE UP

Lady Aïda Eindhoven Maschine

Lady Aïda

Godmother, Queen, The First Lady of Techno… allemaal titels die zijn gebruikt voor Lady Aïda! En daar is niets aan overdreven. Lady Aïda is zo ontzettend belangrijk geweest voor de technoscene in Nederland dat we niet eens weten waar we moeten beginnen.

Ze heeft overal en met iedereen gedraaid. Van illegale raves in Frankrijk tot underground clubs in Helsinki en Berlijn tot podia voor 10.000 man op Extrema en Lowlands. Als DJ stond ze te draaien met Kraftwerk, Jeff Mills, Juan Atkins, Rolando en alle andere techno pioniers.

Speciaal voor MASCHINE neemt ze haar platen nog een keer uit de kast met een set waarin alle classics voorbij komen. Een must see voor iedereen die ook maar iets met techno te maken heeft!

Hakim Midhat Maschine Eindhoven

Hakim Midhat

Een snelle stijger. Zo kunnen we Hakim Midhat wel noemen. Hij won de DJ contest van Melodiep, stond al op Lakedance, TAG Festival  en WISH en is inmiddels een bekend gezicht in de Eindhovense technoscene.

Sander Chan techno DJ at Maschine Eindhoven

Sander Chan

Hij draaide al op de MASCHINE NYE afterparty en tijdens zijn set veranderde Club Fifties in een Berghain aan de Dommel. Met boekingen in Stockholm, Amsterdam en Duitsland timmert hij ook internationaal aan de weg. Bereid je voor op duistere klanken, snerpende acid en diepe bassen.

TICKETS

Kaarten zijn niet meer online te verkrijgen. Er zijn wel nog genoeg kaarten aan de deur verkrijgbaar voor €10. 

Subscribe to our mailing list

* indicates required